Title Image

41 ruime appartementen aan park de Uithof

41 ruime appartementen aan park de Uithof

Aan het park de Uithof staan 41 nieuwe appartementen. De 41 woningen zijn verdeeld over zes woonlagen, met prachtig uitzicht over het naastgelegen park en het heet: De Havenaar!

Ruime appartementen

In het nieuwe wooncomplex bevinden zich 39 ruime 3-kamer appartementen en twee 4-kamer appartementen. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt met ruime buitenruimtes. De bovenste etage bestaat uit extra grote appartementen met zeer riante dakterrassen. Alle woningen aan de Uithof worden huurappartementen en zullen aan de portefeuille van Bun worden toegevoegd.

Bun Projectontwikkeling heeft Hegeman Bouwgroep de bouwopdracht gegeven en is trots dat ze op deze mooie locatie de woningen kan gaan realiseren.

Wat levert het op voor Haven?

Haven heeft behoefte aan meer woningen en aan meer diversiteit in woningen, daar dragen deze 41 appartementen aan bij.

Planning

Op 20 augustus 2020 is de eerste paal geslagen van het complex. Bun projectontwikkeling heeft in september 2021 de 41 luxe appartementen in Almere Haven opgeleverd. Door de prettige samenwerking met alle betrokken partijen is Bun trots op de bouw en kijkt uit naar verdere samenwerking met de gemeente Almere.

Zo gaat het eruit zien

 

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

  • Transformatiepanden Haven Centrum

    Momenteel wordt onderzoek gedaan naar het transformeren van Kerkgracht nummers 23, 37, 43 en 55 tot 9 luxe patiowoningen.

  • Ontwerpfestival de Grienden

    De gemeente Almere en woningcorporatie GoedeStede organiseerden een Ontwerpfestival op vrijdag 4 oktober. Op dit festival konden bewoners ideeën inbrengen voor de toekomst van wonen, groen, energie, samenleven en zorg.

  • Eigen Tijd voor mantelzorgers

    Als je altijd voor iemand anders zorgt, is het fijn om af en toe even tijd voor jezelf te hebben en helemaal fijn als je met anderen ervaringen kan delen. En daar is ruimte voor, in Corrosia, elke eerste dinsdag van de maand.