Title Image

Denk, praat en ontwikkel mee!

Denk, praat en ontwikkel mee!

De visie voor de toekomst van Haven is af. Nu is het tijd voor de concrete uitwerking ervan. Welke ingrepen zijn nodig in het centrum? Waar moeten al die nieuwe woningen komen? We willen dat zoveel mogelijk Havenaren meedenken over antwoorden op dit soort vragen. Hoe organiseren we dat? Heb jij een goed idee?

Tijd voor uitvoering

Havenaren denken al mee vanaf het begin van het ontwikkelen van de visie voor de toekomst van Haven. Die visie is al een tijdje af en nu is het tijd voor de uitvoering. En ook hierbij wordt om meedenken gevraagd, want Havenaren hebben gewoon heel veel goede ideeën hierover. Alleen hoe gaan we organiseren dat zoveel mogelijk, verschillende Havenaren meewerken en iedereen zijn zegje kan doen?

Heb jij een goed idee?

Doen we dat met een Havenraad, met vertegenwoordigers uit verschillende wijken? Of komen we een keer langs bij jouw sportclub of vriendengroep, of bij jou in de straat? Moet er een website komen waar je heel gemakkelijk input kan geven en kan zien wat andere Havenaren ervan vinden? Heb jij hier een idee over?

Ga naar https://havenhart2punt0.nl/havenaren-denk-mee/ , bekijk de video-oproep en laat je idee achter. Wij zijn heel erg benieuwd!

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!

 

 

  • Kustzone

    In het hele kustgebied ten westen van de haven komen meer woningen en wordt veel meer een recreatiegebied voor iedereen. Ook wordt met een park een mooie verbinding gemaakt met het centrum.

  • Eigen Tijd voor mantelzorgers

    Als je altijd voor iemand anders zorgt, is het fijn om af en toe even tijd voor jezelf te hebben en helemaal fijn als je met anderen ervaringen kan delen. En daar is ruimte voor, in Corrosia, elke eerste dinsdag van de maand.

  • Verbouwing in woonzorgcentrum De Overloop

    Het gebouw voldeed qua inrichting en functionaliteit niet meer aan de huidige behoeftes en eisen. Zo waren de woningen bijvoorbeeld te klein om goed met een rollator of rolstoel uit de weg te kunnen. Tijd voor verbouwing...