Havenaren aan zet

Denk je mee?

De visie is geschreven met behulp van specialisten en 200 Havenaren. Nu is het tijd voor de uitvoering ervan. Dat doet het Havenverbond maar Havenaren blijven bij die uitwerking een belangrijke rol spelen.

 

Allereerst door ideeën te geven hoe opgaven uitgewerkt kunnen worden in de periode 2020-2024. Denk je mee? Daarnaast zullen er natuurlijk voor sommige projecten bijeenkomsten zijn met Havenaren om ideeën te delen en initiatieven aan te slingeren.

 

Er zijn drie opgaven die echt in handen liggen van Havenaren: Buitenruimte-website, een Havenfonds en Wijkonderneming. Al deze opgaven moeten nog uitgedacht worden en daar zoeken we enthousiaste Havenaren voor. Bekijk ook de flyer hierover.

 

Laat weten dat je mee wilt werken!

 

In verband met corona is langskomen in Bivak momenteel niet haalbaar maar in de toekomst zullen we hier weer inloopmiddagen en avonden organiseren. Heb je al ideeën, mail die dan want jouw idee is hartstikke welkom.

Deel je idee door een email te sturen aan havenhart2.0@gmail.com en dan nemen we contact met je op. Of deel je idee via Facebook.