Havenaren denk mee

de toekomst van Haven ligt ook in jouw handen!

De visie voor Haven is inmiddels geschreven met behulp van specialisten en 200 Havenaren. Nu is het tijd voor de uitvoering ervan. Er zijn 13 opgaven tot en met 2024 bedacht; die moeten allemaal concreet uitgewerkt worden. Havenaren spelen hierin een belangrijke rol.

 

Oproep

Denk, praat en ontwikkel mee! Dit is een oproep aan Havenaren om mee te werken aan antwoorden op vragen zoals: welke ingrepen zijn nodig in het centrum? Waar moet nieuwe woningbouw komen? Welke woningen willen ouderen en jongeren? Waar is het groen mooi zoals het is en waar kan het beter? Hoe moet de Singelgracht worden? Enzovoorts.

 

De vraag is: hóé organiseren we dat zoveel mogelijk, verschillende Havenaren meewerken en iedereen zijn zegje kan doen? Doen we dat met een Havenraad, met vertegenwoordigers uit verschillende wijken? Of komen we een keer langs bij jouw sportclub of vriendengroep, of bij jou in de straat? Moet er een website komen waar je heel gemakkelijk input kan geven en kan zien wat andere Havenaren ervan vinden? Heb jij hier een idee over?

Bekijk hieronder de oproep die we maakten voor Facebook.

 

 

Denk, praat en ontwikkel mee!

Heb jij ideeën hierover, of wil je je aanmelden om samen met anderen mee te denken, laat het ons weten. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we dit voorjaar nog contact met je op.