#Wat vindt Haven?

09-12-2022
443 keer bekeken

Heb je het al gezien of gehoord? Havenhart2.0 vraagt Havenaren de komende tijd naar hun mening over verschillende belangrijke thema´s via de campagne #Wat vindt Haven?

De komende jaren maken we namelijk van de toekomstvisie concrete plannen. En, dit doen we samen met Havenaren over verschillende onderwerpen: bereikbaarheid & parkeren, buitenruimte, gebouwen en leven in Haven.

Dus wat vind jij?

We bouwen bijvoorbeeld in totaal zo’n 2500 nieuwe woningen in Haven. Maar waar gaan we de woningen precies bouwen? En, hoe moeten die eruit komen te zien? En als het drukker wordt, hoe lossen we het parkeren dan op? Meer woningen en meer bezoekers zorgen ervoor dat Haven verandert. Maar het dorpse karakter willen we behouden. Hoe doen we dat? Waar willen we meer groen of ontmoetingsplekken? En hoe verbeteren we de bereikbaarheid van het centrum? Allemaal vragen waar we de komende maanden een antwoord op zoeken.
 
We gaan hierover met elkaar in gesprek op verschillende manieren op verschillende momenten: tijdens een ommetje, we staan met koffie op de markt en ook online kan je meedenken.  

We trappen af met bereikbaarheid en parkeren. Kijk hoe en wanneer jij kan meedenken.

Nadat de input is verzameld lees je op website wat er gezegd is door Havenaren.

Laat je horen!

 

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

Havenhart 2.0

Havenhart2.0 is een beweging in Almere Haven om de vernieuwing in het hart van Haven (De Werven, De Wierden, De Hoven en Centrum) te versnellen en te versterken. Te beginnen bij de oudste wijken. Meedenken?

Meedenken over het Havenhart 2.0 logo

 

 

Cookie-instellingen