Title Image

Doe mee met de workshop Social H(E)AVEN en wordt contentmaker voor Haven

Doe mee met de workshop Social H(E)AVEN en wordt contentmaker voor Haven

Altijd al eens willen leren van grote bloggers of Instagrammers? Heb je oog voor nieuws en wil je via social media delen wat er in jouw Haven gebeurt? Doe mee met de workshop SOCIAL H(E)AVEN. Speciaal voor Havenaren!

Wat leer je?

Tijdens de workshop leer je in één dag van ervaren blogger en Instagrammer Mooncake of het Instagram- en Youtubekanaal Podkat hoe zij werken en hun online presence hebben opgebouwd. Je gaat de straat en het web op, op zoek naar nieuws. Aan het einde van de ochtend checken we de posts die iedereen heeft gemaakt. Een paar online platforms in Haven, waaronder Havenhart2.0, de krant De Havenaar en Makers van Almere zoeken nieuwe mensen. Misschien wil je na de workshop je skills wel bij één van hen toepassen!

Workshop Podkat

Zaterdag 6 maart was de eerste workshop, door Jeffrey van Podkat. We doken in de wereld van videocontent en hoe dat helpt om jouw stad of dorp onder de aandacht te brengen. Wist je bijvoorbeeld dat je met de juiste titel boven jouw filmpje een veel groter bereik kan genereren? We praatten ook over het opbouwen van een community van jonge Havenaren. Zodat we samen vernieuwingen zoals een nieuwe school voor de Meergronden en een leuke Havenkom waar óók jongeren graag willen zijn, in de spotlight kunnen zetten.

Op 11 september is de tweede workshop. Dit keer met Foodblogger en Instagrammer Mooncake. Wil je meedoen? Schrijf je in!

Workshop Mooncake, wanneer?

Workshop 2 met Mooncake

Datum 11 september

Tijd 09.00 tot 13.00

Locatie Bivak 1 Almere Haven

Kosten slechts €3,50 per persoon

Extra cool: Als je het leuk vindt, voegen wij je na de workshop toe aan ons redactieteam, het redactieteam van De Havenaar of aan die van Makers van Almere om leuke stukjes te gaan schrijven.

Je kan een ticket kopen via Eventbrite. Er is plek voor maximaal 10 personen per workshop.

Dan nog even dit

Tijdens de workshop wordt er rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Vragen hierover of over de workshop ontvangen we graag via de mail: havenhart2.0@gmail.com

 

Wellicht zijn deze projecten ook interessant!